درمان درد مچ دست (سندروم مجرای تونل کارپ)

تونل کارپال درمان,تونل کارپال سندروم,تونل کارپال سندرم,کارپال تونل سندرم چیست,سندروم تونل کارپال چیست,سندرم تونل کارپال درمان,سندروم تونل کارپال درمان,سندرم تونل کارپال عمل جراحی,تونل کارپال چیست؟,درد دست چپ,درد دست راست,درد دست چپ و زیر بغل,درد دست چپ و استرس,درد دست چپ عصبی,درد دست چپ نشانه چیست,درد دست راست از چیست,درد دستگاه تناسلی زنان,درد دست و پا,علت درد دست چپ.com,دلیل درد دست چپ,دلیل درد دست چپ چیست,علت درد دست چپ چیست,علت درد دست چپ,دليل درد دست چپ,سندروم تونل کارپال,سندروم تونل کارپ چیست,سندروم تونل کارپال در بارداری,سندروم تونل کارپال دست,سندروم تونل کارپ دست,سندروم تونل کارپ در بارداری,سندروم تونل کارپال علایم,سندروم تونل كارپ,سندروم تونل کارپال چیست,سندرم تونل کارپ چیست,سندرم تونل كارپ,سندرم تونل کارپال pdf,سندرم تونل کارپال ppt,3- سندروم تونل کارپال,دکتر فاطمه ناجی,اهواز

درمان درد مچ دست سندروم مجرای تونل کارپ شاید این عوامل به طور مستقیم موجب بروز این عارضه نباشند، اما احتمال بروز و یا بدتر شدن آسیب عصب میانی را افزایش میدهند.

آناتومی بدن:

شکستگی یا دررفتگی مچ دست یا التهاب مفاصل که باعث تغییر شکل استخوان های کوچک مچ میشود، ممکن است باعث تغییر فضای مجرای مچ دست شده و بر عصب میانی فشار بیاورد. افرادی که مجرای مچ دست کوچکتری دارند، بیشتر در معرض ابتلا به این عارضه هستند.

جنسیت:

به طورکلی سندروم مجرای تونل کارپ بیشتر در زنان رخ میدهد. احتمالاً به خاطر این است که مجرای مچ دست خانم ها به نسبت کوچکتر از مردان است.

احتمالاً مردانی که این سندروم را دارند، دارای مجرای کارپال کوچکتری نسبت به زنانی هستند که این عارضه را ندارند.

آسیب دیدگی عصب:

برخی از بیماری های مزمن مانند دیابت، احتمال آسیب دیدگی عصب مانند عصب میانی را افزایش میدهد.

عارضه های التهابی:

بیماریهایی که با التهاب همراه هستند، مثل روماتیسم مفاصل هم میتواند بر غشای دور تاندونها در مچ دست تأثیر بگذارند و بر عصب میانی فشار بیاورند.

چاقی:

چاقی عامل بسیار مهمی در ابتلا به این عارضه است.

برهم ریختن تعادل مایعات بدن:

بیرون نرفتن مایعات دفعی از بدن، باعث بیشتر شدن فشار بر مجرای کارپال شده و به عصب میانی آسیب میزند. این مشکل در طول حاملگی و یایٔسگی رایج است که در مورد حاملگی، بعد از اتمام آن دوره خودش از بین میرود.

دیگر عارضه ها:

عارضه هایی مانند یایٔسگی، چاقی، اختلالات تیرویٔید و ازکار افتادگی کلیه هم ممکن است احتمال بروز این بیماری را افزایش دهد.

این مقاله هم می تواند برای شما جالب باشد  آرنج تنیس‌ بازان و درمان آن

محل کار:

در صورت کار با ابزار لرزان یا کار در خط مونتاژ که نیازمند خم کردن مکرر مچ دست است، فشار شدیدی بر عصب میانی وارد شده و یا آسیب موجود در عصب بدتر میشود. با اینحال، اسناد علمی متناقضی وجود دارد و اثبات نشده که این عوامل به طور مستقیم باعث ایجاد سندروم مجرای تونل کارپ می شود.

مطالعات متعددی مبنی بر ارتباط استفاده از کامپیوتر و مبتلا شدن به این عارضه انجام شده است. با این حال، اسناد معتبری که نشان دهد که استفاده از کامپیوتر احتمال بروز این سندروم را افزایش می دهد، وجود ندارد. البته ممکن است که استفاده از کامپیوتر نوع دیگری از درد را ایجاد کند.

هیچ روش اثبات شدهای برای پیشگیری از سندروم مجرای تونل کارپ وجود ندارد، اما میتوان فشار بر روی دست و مچ دست را با روشهایی به حداقل رساند:

درمان مچ دست – فشار را کاهش دهید و اجسام را آرامتر بگیرید:

مثلا اگر با ماشین صندوقداری یا صفحه کلید کار می کنید، دکمه ها را آرامتر فشار دهید. اگر میخواهید برای مدت زیادی بنویسید، از خودکاری بزرگ با تنهای نرم و جوهری روان استفاده کنید. درمان درد مچ دست

درمان مچ دست – زمانهای متعددی برای استراحت بگذارید:

هرچند مدت یکبار به آرامی مچ و دست ها را بکشید و خم کنید. این حرکت، برای افرادی که با ابزار لرزان یا ابزاری که نیروی زیادی میگیرند، کار میکنند. خیلی مفید و مهم است. درمان درد مچ دست

درمان مچ دست – مراقب حالت بدنتان باشید:

از خم کردن تمام مدت مچ دستتان، خود داری کنید. اگر در حالت راحت و میان های نگهدارید، بهتر است. صفحه کلید را در سطح آرنج یا کمی پایین تر قرار دهید.

این مقاله هم می تواند برای شما جالب باشد  نوار عصب و عضله در اهواز

درمان مچ دست – حالت بدنتان را بهبود ببخشید:

اگر حالت بدنتان درست نباشد، شانه ها به عقب میروند، گردن و عضلات شانه کوتاه می شود و به اعصاب گردن فشار وارد میشود. همین هم بر دست و انگشتان و مچ ها اثر میگذارد. درمان مچ دست

درمان مچ دست – موس کامپیوتر را عوض کنید:

موس کامپیوترتان باید راحت باشد و به مچتان آسیبی نرساند. درمان درد مچ دست

درمان مچ دست – دستانتان را گرم نگهدارید:

اگر در مکانی سرد کار میکنید، احتمال اینکه درد دست و یا دستتان سفت و کوفته شود، زیاد است. اگر نمیتوانید دمای محیط کارتان را کنترل کنید، از دستکش هایی که سرانگشت ندارند، استفاده کنید تا دستانتان گرم بماند.

 

دکتر فاطمه ناجی

کیانپارس نبش میهن غربی، برج تخصصی اهواز طبقه ۱۰ واحد وسط
اهواز, خوزستان
Iran - ایران
تلفن: ۰۶۱۳۳۳۸۸۰۵۴
تلفن دوم: ۰۹۱۶۸۹۹۰۱۴۸
رایانشانی: info@drfatemenaji.ir

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *